Vrei să pregătești ceva simplu şi rapid?
Surprinde-ţi prietenii cu o rețetă delicioasă din bucătăria internațională de tacos cu legume şi cașcaval.
Ingrediente de care ai nevoie:
-2 ardei roșii
-2 ardei galbeni
-2 morcovi
-2 dovlecei mici
-1 legătură de pătrunjel
-1 legătură de ceapă verde
-2 căței de usturoi
-150 de grame de cașcaval
-1 lingură de smântână
-8 foi de salată verde
-4 tortillas
– ulei de măsline
– sare
– piper
Cum procedezi:
Speli bine toate legumele.
Ardeii şi dovleceii îi tai cubulețe, iar morcovii îi dai pe răzătoare.
Pui uleiul de măsline într-o tigaie şi călești la foc mediu, timp de 5-7 minute, ardeii, morcovii, dovleceii, ceapa verde tăiată inele şi usturoiul pisat.
Apoi, adaugi sare şi piper şi o lingură de smântână.
Amesteci continuu toate legumele cu smântâna.
Pui două frunze de salată pe fiecare tortilla şi întinzi compoziția rezultată din legume şi smântână, iar pe deasupra presari pătrunjel tocat mărunt şi cașcaval răzuit.
Rulezi ușor şi prinzi cu o frunză de ceapă verde. Poți opta şi pentru varianta fără cașcaval.
Poftă bună!