Cofetarul Flavian Dobre – Mousseline de Gianguja

Cofetarul Flavian Dobre - Mousselin de Gianguja - travelandbeauty.ro

O cremă delicată ale cărei secrete ne-au fost împărtășite de unul dintre cei mai buni 30 de cofetari din lume, Flavian Dobre.

Ingredientele de care avem nevoie sunt:

4 gălbenușuri și 1 ou întreg

120 g de zahăr

80 g de lapte

20 g de gelatină

200 g de cremă gianduja

500g de frișcă

Cum procedăm:

Se bat ouăle. Laptele și zahărul și se pun pe foc până când ajung la punctul de fierbere.Se adaugă peste mixul de ou .

Se bate frișca, în timp crema gianduja se încălzește.

Din mixul de ou va rezulta o spumă pe care o vom turna peste frișca bătută și o încorporăm ușor cu o paletă.

Apoi se adaugă crema gianduja și gelatina topită.

Puteți folosi această cremă pentru umplerea foietajelor, eclerelor, iar rezultatul va fi spectaculos!

 

Ecler, umplut cu cremă Gianguja. sursa foto: Rêves de pâtissière
Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.