Curcan în stil thailandez, servit în frunze de salată

Curcan în stil thailandez, servit în frunze de salată - travelandbeauty.ro

Atunci când ai poftă de ceva bun, încearcă această rețetă delicioasă, cu influențe asiatice! Dacă îți place curcanul, salata și bucătăria thailandeză, atunci aceasta este recomandarea perfectă pentru tine!

Ingredinte:

– feliuțele tăiate subțire de la doi ardei grași

– 1 linguriță de ulei vegetal

– 3 căței de usturoi, tăiați mărunt

– 2 lingurițe de sos de pește

– 450 de grame de carne de curcan

– 30 g. de de frunze de corinadru și mentă, tăiate mărunt

– 3 lingurițe de suc de lime

– jumătate de linguriță de zahăr brun

– pentru servit: frunze de salată verde și sos iute Sriracha.

Cum preparăm:

Avem nevoie de o tigaie pe care o încingem la foc mediu, călim ardeii în uleiul vegetal, vreme de 3 minute.

Adăugăm usturoiul, după 30 de secunde punem carne de curcan și sosul de pește.

Lăsăm ingredientele pe foc timp de 5 minute, timp în care amestecăm carnea tocată din când în când.

Punem peste coriandrul și menta, sucul de lime și zahărul brun.

Când carnea este gata, vom pune câte 2-3 lingurițe din compoziție în câte o frunză de salată, împachetăm totul, putând adăuga completa cu sosul Sriracha.

Rapid, nu?

 

 

sursa foto: Pinterest/ DANIELLE OCCHIOGROSSO
Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.