Master Pastry Chef Flavian Dobre – Pandișpan din făină de migdale

Master Pastry Chef Flavian Dobre - Pandișpan din făină de migdale - travelandbeauty.ro

Am început dieta, dar cofetarul Flavian Dobre ne pune bețe în roate.

Nu știu cine se va mai putea abține de la dulciuri când va vedea cum arată acest desert de vară.

Ingrediente:

40 grame de Făină de migdale

40 grame de Zahăr

50 g de Ouă

50 grame de Gălbenușuri de ou

25 grame de Făină

17 grame de Cacao

1,5 gramde Praf de copt

75 grame Albușuri de ou

30 grame de Zahăr

25 grame de Unt

30 grame de Zahăr

Cum procedăm:

Se amestecă făina de migdale, ouăle și cele 40 de grame de zahăr la mixer.

Se adaugă apoi cele 30 de garme de albușuri.

Într-un alt bol se amestecă făina de grâu, cacao și praful de copt.

Separat, untul, aflat la temperatura camerei, se amestecă cu 30 de grame de zahăr, iar mai apoi se adaugă restul de gălbenușuri.

Amestecul de ou cu migdale se va adăuga mixului de unt, iar apoi compoziției de albușuri, în timp ce efectuezi o mișcare continuă cu paleta.

Compoziția finală se pune la copt pentru 15 min, la temperatura de 180 grade.

 

Această bază o poți folosi mai departe în nenumărate forme.

Mie-mi place să presar deasupra niște fulgi de migdale și puțin zahăr tos!

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.