Travel & Beauty

Pimientos de Padron! Ole!

Image via pixabay/Michelle Terril

Pimientos de Padron sunt niște ardei mici, verzi care provin din orașul Padron din Galiția, nordul Spaniei.

De regulă aceștia nu sunt foarte iuți, deși se poate să nimeriți vreodată unul de la care să vă ia gura foc.

Fiecare ardei pe care-l gustați vă poate surprinde cu adevărat.

Această gustare este adeseori servită în baruri alături de cartofi prăjiți cu ouă, le puteți mânca însă și alături de alte feluri de mâncare.

Rețeta este extrem de simplă!

Ai nevoie de 300 de grame de ardei, 50 ml de ulei de măsline și sare de mare.

Spălați și ștergeți ardeii, încălziți o tigaie în care ați turnat puțin ulei de măsline și începeți să coaceți ardeii.

Nu este nevoie să îndepărtați pielea ardeiului, aceasta este foarte fină.

Așezați pe farfurie și presărați cu sare.

Que Bueno!