Travel & Beauty

Celebrul restaurant Andres Carne de Res, din Bogota

sursa foto: Pinterest

Periplul meu prin capitala columbiană, Bogota, continuă.

Din câte observ, meniul de prânz are cam peste tot un preț fix – echivalentul a 3 dolari. Acesta este compus dintr-o supă de pui, friptură de porc sau pui cu orez, salată și banane prăjite și un pahar de suc de mure.

Corrientazo este denumirea prânzului tradițional columbian. Sursa foto: Bogota Foodie

Într-una dintre seri am cinat în Andres Carne de Res, un bar/restaurant pe 5 etaje, cunoscut în toată lumea pentru designul kitschos, dar destul de original.

Așa arată interiorul celebrului restaurant Andres Carne de Res. Sursa foto: Pinterest

Localul este o atracție în sine, iar meniul de 70 de pagini este plin de bunătăți.

Prețurile sunt însă destul de piperate, așa că am depășit cu mult bugetul pe ziua respectivă.

 

Fiecare îmbucătură a fost savurată întrutotul. Sursa foto: Pinterest

 

sursa foto: Pinterest

Restaurantul poate găzdui 3.200 de persoane și are chiar și o zonă dedicată copiilor.

Zona dedicată piticilor. Sursa foto: CN Traveler

 

Toate decorațiunile din interiorul localului sunt făcute în cadrul unor ateliere ale restaurantului. Sursa foto: Pinterest

 

Interiorul bucătăriei de la Andres Carne de Res. Sursa foto: Cn Traveler

Viața de noapte din Bogota se pare că este destul de spectaculoasă.

Am bifat clubul Armando Records, aflat în top 3 al celor mai populare cluburi din Bogota.

Armando Records. Sursa foto: Wikilistia

Am început cu stângul, mai exact cu o coadă de vreo 45 de minute pentru a putea intra în club.

Intrarea a costat echivalentul a 12 dolari, iar o bere costă în jur 4 dolari.

Clubul are 4 etaje, la fiecare fiind alt gen de muzică.

Am fugit de zona cu salsa și ne-am oprit la ultimul etaj unde un DJ mixa cu pasiune.

După vreo trei ore și tot atâtea cocktailuri m-am reîntors în locul unde eram cazată.

 

Una dintre serile aglomerate ale clubului. Sursa foto: Lure Bogota