Nu există vară fără înghețată. Ce ne facem însă când vedem că toate înghețatele din comerț conțin atât de mulți conservanți și ingrediente care nu sună a fi comestibile?! Ce-ai simți dacă ți-am spune însă că Travel&Beauty a descoperit o rețetă simplă de înghețată homemade?
Nu, nu ai nevoie de propriul tău aparat de făcut înghețată!
Rețeta are la bază două ingrediente pe care le poți găsi la tot pasul: frișcă și lapte condensat!
Practic ai nevoie de 500 ml. de frișcă pe care o vei pune sub mixer până când se întărește.
Adaugi apoi laptele condensat, și amesteci bine cele două ingrediente.
Poți adăuga apoi aroma ta preferată. Noi am folosit 3 lingurițe de unt de arahide, jumătate de lingură de scorțișoară și puțină aromă de vanilie.
Puneți totul într-o caserolă care merge în congelator pentru minim 6 ore.
Sperăm să vă placă!